Chicco Mysa Bebek Arabası Black Satın

Chicco

Ürün Kodu : 076,87026450

Önceki Fiyat
27.199,00 TL
Kazancınız
%25.00
Satış Fiyatı
20.399,25 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 1-3 iş günü içerisinde
- +

Chicco Mysa Bebek Arabası Black Satın

Mysa Bebek Arabası, Bu Sadece Tarz Değil, Yaşam Biçimi.

DOĞUMDAN İTİBAREN KULLANIMA UYGUN: Mysa bebek arabası, tek elle tamamen yatırılabilen koltuğu sayesinde doğumdan 4 yaşına kadar kullanılabilir. Bebeğin size bakması için koltuğun yönünü kolayca değiştirebilir ve hem tutma kolunu hem de ayak desteğini ayarlayabilirsiniz.

KOMPAKT: Son derece kompakt ve hafif bir ürün (sadece 9 kg) olduğu için bebek arabasını tek elle kolayca katlayabilirsiniz.

PRATİK VE RAHAT: Mysa, bebeklerin ihtiyaç duyduğu tüm konforu karşılar: 5 noktalı yüksekliği ayarlanabilen emniyet kemerine sahip geniş bir koltuk, darbe emici 4 tekerlek, gözetleme penceresi, UV50+ korumalı ve suya dayanıklı XL genişletilebilir güneşlik.

KONFOR VE KORUMA: Bambino Gesù Hastanesi ile işbirligi içinde geliştirilen Cushy Hug, bebeğinizin büyümesini takip eden, konforunu ve sağlığını destekleyen çok işlevli bir iç küçültücüdür. Chicco her zaman bebeğin sağlığına özen gösterir, bu yüzden Cushy Hug kafa çarpmalarını engellemek ve uygun hava akışını sağlamak için tasarlanmıştır.

TASARIM: Mysa koleksiyonu, kumaşların ve şaselerin renkleri ve dokuları sayesinde duyusal ve görsel bir bütünlük sunar.

CUSHY HUG (İÇ KÜÇÜLTÜCÜ): Cushy Hug, Bambino Gesù çocuk hastanesi ile işbirliği içinde geliştirilen Mysa ile uyumlu yeni ve bebek arabasına dahil aksesuardır. Şekli, gezintiler sırasında doğru bir duruşla bebeğe rahatlık sağlamak için tasarlanmıştır. İç küçültücü, bebeğin konumlandırılmasına yardımcı olan ve pusete oturulduğunda olası kaymaları önleyen ayarlanabilir bir yastıktır. Bebeğin sağlığını her zaman garanti altına almak için Mysa sistemini tamamlayan, her zaman yanınızda olacak mükemmel bir aksesuardır.

PEDİATRİSLER TARAFINDAN ONAYLANMIŞTIR: Cushy Hug, iç küçültücünün faydalarını ve güvenliğini belgelemek için Chicco Araştırma Merkezi ve Roma'daki Bambino Gesu hastanesinin fizik tedavi uzmanları ve fizyoterapistileriyle işbirliği içinde geliştirilmiştir.

OTO KOLTUĞU UYUMU: Kolayca takılabilir adaptörler sayesinde Chicco oto koltuğu Kaily ile uyumludur. 

Bebe Çeyiz Sarayı'nda yer alan mobilya ürünleri 45 gün, diğer ürünler 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir.
Kategorideki Diğer Ürünler
Son Gezdiğiniz Ürünler