Besafe Izi Transfer Bebek Taşıma Ünitesi

BeSafe

Ürün Kodu : 115,11008860-LİGHTGREY

Satış Fiyatı
1.999,00 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 1-3 iş günü içerisinde
- +

Besafe Izi Transfer Bebek Taşıma Ünitesi

Bebeğinizin rahatsız edilmeden uyumasını sağlayan yepyeni bir Besafe iZi Transfer ile arabadan eve aralıksız uykuda !

Hem fizyoterapistler hem de ebeveynler ile yakın işbirliği içinde geliştirilen Besafe iZi Transfer; bebeğinizin baş, boyun, sırt, popo ve baldırları için doğal bir pozisyonu taklit eder. Baş bölgesinde ekstra dolgu ile birlikte gelir ve rahat bir uyum sağlar. Sonuç: Bebeğinizin araba koltuğuna oturtulduğunda veya koltuktan çıkarıldığında rahatsız olmayacağı kadar güvenli ve rahat bir uyku pozisyonuna sahip bir transfer ünitesi.

Besafe iZi Transfer'e yumuşak, esnek kulplar vererilerek taşıma konforu da göz önünde buludurulmuştur. 

Kentsel Bir Rüya
BeSafe iZi Transfer, şehirli ebeveynler için de oldukça pratik bir çözüm sunuyor. Bu kadar hafif ve verimli bir ulaşım aracıyla dairenizin merdivenlerini çıkmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Ve oraya vardığınızda, çocuğunuz hala uyuyor olacaktır.

Ayrıca, bebek taşıma ünitesi saklandığında hiç yer kaplamaz ve portbebeler için de mükemmel bir çözüm olduğunu belirtmeliyiz.

Önce Güvenlik
Tüm BeSafe ürünleri güvenlik, konfor ve pratiklik ile ilgilidir. iZi Transfer de aynı şekilde! Araba koltuğunda kullanmanın 0 güvenli olduğundan emin olmak için çarpışma testi yapılmış ayrıca bağımsız denetim hizmetlerinde dünya lideri olan TÜV tarafından güvenlik açısından değerlendirilmiştir.

Kalite ve Sürdürülebilirlik
BeSafe iZi Transfer'in dış malzemeleri %45 Lyocell'den oluşmaktadır. Lyocell, gelişmiş nefes alabilirlik, olağanüstü dayanıklılık, etkili nem emilimi ve cilde karşı nazik olmasıyla bilinen bir materyaldir. Lyocell, gübrelenebilir ve biyolojik olarak parçalanabilen lifleri ile aynı zamanda doğa döngüsünün de bir parçasıdır.

Bebe Çeyiz Sarayı'nda yer alan mobilya ürünleri 45 gün, diğer ürünler 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir.
Kategorideki Diğer Ürünler
Son Gezdiğiniz Ürünler