Kukka Masa Sandalye Set

Kukka

Ürün Kodu : 119,100

Pazaryeri Fiyatı
1.875,00 TL
Kazancınız
%20
Satış Fiyatı
1.500,00 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 1-3 iş günü içerisinde
- +

Kukka Masa & Sandalye Seti

Kukka Masif Ahşap Masa & Sandalye Seti çok fonksiyonlu kullanım yapısı ile çocuklarınızın en yakın arkadaşı olmak üzere tasarlanmıştır.

Kukka Masif Ahşap Masa & Sandalye Seti çocuklarınızın yemek yeme, çizim boyama etkinlikleri, yapboz oyunları, el işi çalışmaları, oyun zamanları ve daha pek çok etkinlik için kullanılabilir.

Çocuğunuzun uzun yıllar boyunca eğlenceli zamanlar geçirmesini sağlayan basit ve güvenli bir üründür. Yüksek kaliteli, sağlam ve dayanıklı masif sert ahşaptan yapılmıştır boya ve formaldehit içermez.

Kukka Masif Ahşap Mini Sallanan Sandalye tasarımı itibari ile minimalist bir tarza sahiptir. Tüm kenar köşe sivri yüzeyleri özenle yumuşatılmış olup, budak veya kıymık içermez.

Kukka Masif Ahşap Mini Sallanan Sandalye çocuğunuzun güvenle etkinliklerini gerçekleştirebilmesi için uzman ekiplerce üretilmiştir.

Şekli ve ölçüleri itibariyle evinizin hemen her köşesine yerleştirebileceğiniz şık görüntüsüyle uzun yıllar kullanılabilir.

Çok Fonksiyonlu Kullanım

Kukka Masif Ahşap Masa & Sandalye Seti bir adet dikdörtgen masa ve iki adet sandalyeden oluşmaktadır. Modern ve şık tasarımı ile hem çocuk odalarında hem de evinizin genel kullanım alanlarında kullanılabilir.

Yaratıcı Aktiviteler İçin Harika Bir Arkadaş
Kukka Masif Ahşap Masa & Sandalye Seti 3 – 7 yaş arası çocuklar için mükemmel bir arkadaştır.

Tamamen çocuğunuza ait olacak olan, yaratacağınız özel alanla onların yaratıcılığını ortaya çıkarabilir, bilişsel gelişimini destekleyen faaliyetler gerçekleştirmesine imkan sağlayabilirsiniz.

Bağımsız benliğini geliştirme, sahiplik duygusu edindirme amacıyla tasarlanan Kukka Masif Ahşap Masa & Sandalye Seti çocuğunuzun kaba ve ince motor becerileri kazanmasına yardımcı olur.

Ürün Boyutları

Kukka Masif Ahşap Masa & Sandalye Seti demonte olarak size ulaşır, setin masası 48,1 x 63 x 45 cm, sandalyesi 28 x 28 x 50 cm ölçülerine sahiptir. 3 – 7 yaş arası çocukların bağımsız kullanımına uygundur.

Güvenlik ve Sertifikasyon
Kukka markası ürünlerini, çocukların yıllarca keyifli zaman geçirebilmesi için pek çok kalite kontrol sürecinden geçirdikten sonra tüketicilerle buluşturmaktadır.

Teknik Özellikler:

• Masa Ölçüsü: 48,1 x 63 x 45 cm
• Sandalye Ölçüleri: 28 x 28 x 50 cm
• Masa Ağırlığı: 2,55 kg
• Sandalye Ağırlığı: 1,125 kg

Bilgi:

• Ürün demonte şekilde tarafınıza kargolanacaktır.
• Ürünümüz ayrıntılı kurulum talimatı ile gönderilir ve kurulumu kolaydır.

Bebe Çeyiz Sarayı'nda yer alan mobilya ürünleri 45 gün, diğer ürünler 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir.
Son Gezdiğiniz Ürünler