Siveno Doğal Bebekler İçin Güneş Kremi (50ml)

Siveno

Ürün Kodu : 008,9237

Pazaryeri Fiyatı
257,50 TL
Kazancınız
%20
Satış Fiyatı
206,00 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 1-3 iş günü içerisinde
Ürün stoklarımızda tükenmiştir.

Siveno Doğal Bebekler İçin Güneş Kremi (50ml)

 

Siveno Bebekler İçin Doğal Güneş Kremi 50 SPF 50 mlAynısefa Yağı içeren formülü ile bebeğinizin doğal cilt bariyerini desteklemeye yardımcı olur.Bebeğinizin hassas cildini güneşten korumak için güneş kremi kullanmak çok önemlidir.Güneş ışınlarını yansıtan, nano olmayan mineral UV koruma bileşenlerine sahip, sentetik hammaddeler içermeyen formülü ile 0 Doğal Siveno Bebek Güneş Kremi bebeğiniz için en iyi seçimdir.

Kokusuz ve hipoalerjeniktir.

Siveno Bebek Güneş Koruyucu, bebek cildi için hazırlanmış Squalen, Tamanu Yağı ve Galactoarabinan ile zenginleştirilmiş besleyici bir formülde 0 doğal Ecocert sertifikalı mineral filtre içeren geniş spektrumlu SPF koruması sunar.

Sentetik hiçbir hammadde içermeyen formülü ile suya dayanıklıdır.Hassas cilde sahip yetişkinler tarafından da kullanılabilir.

Kullanım Önerisi: Güneşe çıkmadan önce yüz ve vücut bölgesine bolca ve eşit bir şekilde uygulayınız.

Ürün İçeriği ve Detayları: Mineral Filtreler:Sentetik yağ bazlı filtrelerden farklı olarak

cilt tarafından emilmek yerine büyük molekül yapısı ile cildi kaplayıp güneş ışınlarını yansıtarak çalışır. 0 doğal Ecocert sertifikalı.Tüm cilt tipleri için uygundur.

Hipoalerjeniktir.

Tamanu Yağı:Çok güçlü antioksidan özelliğe sahiptir.260 ile 400 nm arasında geniş bir spektrumda UV ışınlarını absorbe etme özelliğine sahip nadir yağlardan biridir.

Galactoarabinan: Kara çamdan elde edilen, galaktoz ve arabinoz içeren bir polisakkarit.Trans epidermal su kaybı önlemeye yardımcı olarak cildin nemli olmasını sağlar.Cildin tazelenmesine katkı sağlarSPF Booster özelliğine sahiptir.

Aynı Sefa Yağı:Hassas ciltler için çok iyi nemlendirici özellik gösterir.

Squalen:Zeytinyağından elde edilen, çok değerli bir yağ olan Squalen cildi yumuşatır, nemlenme yeteneğini artırır ve bu sayede pürüzsüz bir görünüm sağlar.

 

Bebe Çeyiz Sarayı'nda yer alan mobilya ürünleri 45 gün, diğer ürünler 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir.