Mima Xarı Specıal Edıtıon Set Newyork Zebra

Mima

Ürün Kodu : 116,MXSE-ZB

Satış Fiyatı
85.999,00 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 1-3 iş günü içerisinde
- +

Mima Xarı Specıal Edıtıon Set Newyork Zebra

DOLCE VITA’YI YAŞAMAK

Antik Kolezyum'u keşfetmek; Eski şehrin güzel, dolambaçlı sokaklarında vakit geçirmek ve nefes kesici meydanlardan birinde espresso içmek için mola vermek… İkonik Roma şehrini hayal ettiğinizde aklınıza başka neler geliyor?

 EN İYİ RENK UYUMU

Mima xari Special Edition Dolce Vita, bu kez sizi açık hava mutfağının, kaliteli şarapların, zengin tarihin ve güzel mimarinin evi olan İtalya'ya götürüyor. Snow White ve Latte’den oluşan deri kombinasyonuyla Roma'ya saygı duruşunda bulunuyoruz. Snow White, 2012'deki Flair lansmanımızdan bu yana mima’nın vazgeçilmez rengi olurken, Latte ise 2022'de kataloğumuza katılan yeni bir favori renk olarak kendini kanıtladı.

Roma şehrini temsil etmek için klasik bir renk ile yepyeni ve modern bir renkten oluşan uyumlu bir birleşim oluşturmaktan daha iyi bir kombinasyon olabilir mi? #mimaxari Dolce Vita.

 YENİ STARTER PACK

Bu yeni model, sabahları yudumlanan ilk kapuçinoyu hatırlatan kremsi bir ton olan yeni, bej renkli Starter Pack ve çarpıcı bir Şampanya şasesi ile tamamlanıyor.

Bu canlı ve renkli şehrin özünü deneyimleyin. Gezinin tadını çıkarın, Yolculuğun tadını çıkarın… Hayatı dolu dolu yaşayın, Dolce Vita'yı yaşayın.

Bebe Çeyiz Sarayı'nda yer alan mobilya ürünleri 45 gün, diğer ürünler 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir.
Kategorideki Diğer Ürünler
Son Gezdiğiniz Ürünler