Chicco Next2Me Essentıal Stone Relux

Chicco

Ürün Kodu : 076,87042670

Pazaryeri Fiyatı
11.498,85 TL
Kazancınız
%13
Satış Fiyatı
9.999,00 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 1-3 iş günü içerisinde
Ürün stoklarımızda tükenmiştir.

Chicco Next2Me Essentıal Stone Relux

Next2me Essential, aradığınız tüm özelliklere ve yanınızda bebeğinizle huzur içinde uyumak için ihtiyacınız olan her şeye sahip anne yanı beşiktir. Ayrıca yumuşak kumaşının %62’si geri dönüştürülmüş polyesterden yapıldığı için sürdürülebilirliği de destekler.

YATAĞA BAĞLAMA SİSTEMİ: Beşiği ebeveyn yatağına sıkıca sabitleyen basit ve güvenli bir sisteme sahiptir. Sabitleme aparatları ürüne dahildir.

YAN BARİYER: Katlanarak açılabilir yan bariyer sayesinde anneler yataktan kalkmadan bebeklerini emzirebilirler.

ECO + KUMAŞ: Kumaşın %62’si geri dönüştürülmüş polyesterden üretilmiştir.

AYARLANABİLİR YÜKSEKLİK: 6 farklı yükseklik seviyesi sayesinde farklı yükseklik seviyelerine sahip birçok yatak ile uyumludur. Bağlanacağı yatak minimum 49 cm, maksimum 65 cm uzunluğunda olmalıdır.

KATLANABİLEN AYAKLAR: Kolayca katlanabilir ayakları sayesinde bazalı ve çekmeceli yataklar dahil olmak üzere farklı yataklarla uyumludur.

HAVA AKIŞI: File pencereleri beşiğin içinde daha iyi bir havalandırma sağlar.

ERGONOMİK ŞİLTE :Bebeklerin rahat uyuması için nefes alır bir şilteye sahiptir. Yenidoğan bebeklerin kemik gelişimi için uygun olan sertlik ayarına sahiptir.

HAREKET KABİLİYETİ: Serbestçe hareket etmesini sağlayan 2 adet frenli tekerlek ile donatılmıştır. Bu sayede ev içinde beşik odadan odaya kolayca taşınabilir.

EĞİM VERİLEBİLİR: Standart bir beşik olarak kullanıldığında reflüyü önlemek için eğim verilebilir özelliğe sahiptir. Reflü ve burun tıkanıklığı durumlarında bebeğe ihtiyacı olan eğimi verir.

YIKANABİLİR: Kumaş bölüm çıkartılıp yıkanabilir.

TAŞIMA ÇANTASI: Kullanılmadığı zamanlarda muhafaza edilmesi ve seyahatlerde kolayca taşınabilmesi için taşıma çantası ürüne dahildir.

Ürün Ağırlığı: 7,5 Kg

Ürün Ölçüleri: Genişlik 98,5cm, uzunluk 70,5cm, yükseklik 65-80cm

Bebe Çeyiz Sarayı'nda yer alan mobilya ürünleri 45 gün, diğer ürünler 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir.
Son Gezdiğiniz Ürünler