Chicco Goody Xplus Bebek Arabası Dark Shadow

Chicco

Ürün Kodu : 076,87040270

Önceki Fiyat
18.699,00 TL
Kazancınız
%20.00
Satış Fiyatı
14.959,20 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 1-3 iş günü içerisinde
- +

Goody XPlus Bebek Arabası

Goody XPlus Bebek Arabası, OneTouch- kendi kendine katlanan teknolojiyi zarafet ve çekicilikle birleştirerek ebeveynlere hem şıklığı hem de tarzıyla öne çıkan bir bebek arabası sunuyor. Doğumdan 4 yaşına kadar onaylı olan bebek arabası, bebeğin istenen tüm konforlara sahip geniş, dolgulu bir koltuğa oturmasını sağlıyor. Sağlam tekerlekler her yola uygundur ve ebeveynlere en iyi gezinme deneyimi için yumuşak bir manevra kabiliyeti sağlar. Özel adaptörlerle Kory i-Size oto koltuğunu takarak Goody XPlus’ı bütün bir seyahat sistemine dönüştürmek mümkündür.

 

  • DOĞUMDAN İTİBAREN KULLANIMA UYGUN: Goody XPlus bebek arabası, tek elle tamamen yatırılabilen koltuğu sayesinde doğumdan 4 yaşına kadar kullanılabilir.
  • KOMPAKT: Son derece kompakt ve hafif bir ürün (sadece 7.5 kg) olduğu için bebek arabasını tek elle kolayca katlayabilirsiniz.
  • KENDİ KENDİNE KATLANIR: Tek bir hareketle bebek arabası kendi kendine katlanır. Katlandığında gerçekten kompakttır ve kendi kendine ayakta durur. Daha fazla kompaktlık elde etmek için ön bar da katlanabilir veya taşıma kolu olarak kullanılabilir.
  • ÜST DÜZEY TEKERLEKLER: Goody XPlus tamamen aksesuarla donatılmış büyük tekerlekler sayesinde tüm yüzeylerde en iyi manevra kabiliyetini sağlar: Tüm tekerlerde darbe emici amortisörler ve bilyalı rulmanlar bulunmaktadır. Ön kısımlar kilitli veya serbest hareket etme imkanına sahiptir ve harika bir sürüş deneyimi için döner sistem bilyalı rulmanlar donatılmıştır.
  • AYIRT EDİCİ GÖRÜNÜM: Renkli parlak şese, tutma yerinde değerli kumaş, ön bar ve bebek arabasının diğer detayları için ve birinci sınıf dikişlerle işlenmiş yumuşak dokunuşlu kumaşlara sahiptir. Her şey ikonik ve harika bir tasarım yaratmak için düşünülmüştür.
  • RAHAT OTURMA YERİ: En iyi konforu garanti etmek için gerçekten geniş ve dolgulu koltuk. Dolgulu omuz ve bacak arası kemer pedleri dahildir.
  • TAMAMEN AYARLANABİLİR KOLTUK: Geniş, tamamen yatırılabilen sırt desteği 4 farklı konuma ayarlanabilir. Ayrıca bacak desteği de ayarlanabilir yapıdadır. Açık havada rahatlatıcı uykular sağlamak için gerçekten geniş ve rahat yatış pozisyonu sağlar.
  • SEYAHAT SİSTEMİ: Goody XPlus, Kory i-Size oto koltuğu ile kolaylıkla seyahat sistemine dönüştürülebilir.
  • KORUYUCU GÜNEŞLİK Güneşlik UV50+ koruma ve suya dayanıklılık uygulamaları sayesinde en iyi korumayı garanti eder ve genişletilebilirdir. Bebekle göz temasını korumak için üst kısımda file gözetleme penceresi mevcuttur.
Açikken boyutlar: 86.00 x 47.00 x 106.00 cm
Kapaliyken boyutlar: 28.00 x 47.00 x 59.00 cm
Ürün net agirlik: 7.50 kg

Bebe Çeyiz Sarayı'nda yer alan mobilya ürünleri 45 gün, diğer ürünler 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir.
Kategorideki Diğer Ürünler
Son Gezdiğiniz Ürünler