Chicco Foldigo I-Size Air B.car Seat Black Oto Koltuğu

Chicco

Ürün Kodu : 076,79338720

Önceki Fiyat
10.499,00 TL
Kazancınız
%25.00
Satış Fiyatı
7.874,25 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 1-3 iş günü içerisinde
Ürün stoklarımızda tükenmiştir.

Chicco Foldigo I-Size Air B.car Seat Black Oto Koltuğu

Chicco çocuk oto koltuğu Fold & Go, yeni güvenlik yönetmeliği ECE R129-02'ye göre onaylanmıştır ve yaklaşık 3 yaşından 150 cm yüksekliğe kadar olan çocuklar için uygundur. Taşıma kulpu ve katlama mekanizması sayesinde ikinci arabanızda, büyükanne ve büyükbaba arabasında veya çok seyahat eden ebeveynler için mükemmeldir.

Grup / ağırlık kategorisi:

Grup 2/3
100 ila 150 cm arası çocuklar için
Yaklaşık 3 ila 12 yıl
Standartlara uygundur:

ECE R129-02
Mümkün olan en iyi denge ve güvenlik, aracınızdaki ISOfix bağlantı noktalarını kullanarak çocuk oto koltuğunu kurarak sağlanır . Chicco Fold & Go i-Size kullanımda değilse, katlayabilir ve araba bagajında ​​saklayabilirsiniz.

Çocuğunuz, aracın kendi 3 noktalı kemeri kullanılarak emniyete alınırken, kemer konumlandırıcı üçüncü bir temas noktası sağlar ve bel kayışını her zaman doğru konumda tutar. Bununla değiştirilen kemer konumu, önden çarpma durumunda hassas göbek bölgesini korur. Yerleşik SafePad, göğüs ve çene bölgesi için ek koruma sağlar . Bu nedenle, bu cihaz her zaman emniyet kemerinin çapraz kısmına takılmalıdır.

Çocuk oto koltuğu Chicco Fold & Go, küçük yolcunuzla birlikte büyür - sırtlığın yüksekliği ve genişliği birbirinden bağımsız olarak ayarlanabilir. Koltuk zaten araca takılı olsa bile ayar noktalarına erişilebilirlik Chicco patentli bir özelliktir.

Sırtlığın dört farklı konumu, çocuğunuz için seyahat etmeyi çok daha konforlu hale getirir - dik oturmadan rahat bir dinlenme pozisyonuna kadar her pozisyon mümkündür .

Chicco Fold & Go, arabanın arka koltuğunda 3 çocukla seyahat etmeyi özellikle kolaylaştıran rahat bir genişliğe ve çıkarılabilir yan darbe korumasına sahiptir.

Detaylar:

Sabit konektörler aracılığıyla kurulum
Çıkarılabilir yan darbe koruması
Kolayca katlanır
Sırtlığın yüksekliği ve genişliği birbirinden bağımsız olarak ayarlanabilmektedir.
4 farklı arkalık pozisyonu
Ek kayış konumlandırıcı
SafePad dahil – göğüs/çene bölgesini korur
Taşıması kolay
Çıkarılabilir ve yıkanabilir kılıf
Ağırlık: 6,2 kg
Boyutlar: G 46-54 x Y 67-84 x D 47 cm

Bebe Çeyiz Sarayı'nda yer alan mobilya ürünleri 45 gün, diğer ürünler 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir.
Kategorideki Diğer Ürünler
Son Gezdiğiniz Ürünler