Lansinoh Emzirme Seti

Lansinoh

Ürün Kodu : 059,001S

Önceki Fiyat
3.132,00 TL
Kazancınız
%10
Satış Fiyatı
2.801,40 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 1-3 iş günü içerisinde
- +

Lansinoh Emzirme Seti

 

Lansinoh Kompakt Tekli Elektrikli Göğüs Pompası

Lansinoh® Kompakt Tekli Elektrikli Göğüs Pompası günümüzün yoğun annelerinin kolay kullanımı için tasarlandı.

2 fazlı teknolojisi, bebeğin doğal emiş ritmini taklit ederek, süt akışının başlamasına ve süt üretiminin artmasına yardımcı olur.

Uyarı Fazı:Hızlı ve düşük emiş gücüyle memeyi anne sütü üretimi için uyarır.

Sağım Fazı:Daha yavaş ve derin emiş gücüyle anne sütünü memeden dışarı çıkartır.

İki fazında da ayarlanabilir 5 farklı vakum gücü seçeneği annelere konfor sunar.

Hafif, kompakt ve taşınabilir şarj cihazları (power bank) ile uyumludur. Daha az parça ile daha kolay kurulum ve temizlik imkanı sunar. Bu özellikleri ile özellikle iş yerinde ve seyahatlerde kullanılması çok kolaydır.

Işıklı led gösterge ile hangi vakum seviyesinde kullanıldığı kolayca takip edilebilir. Küçük, hafif tasarımı ve taşınabilir şarj cihazları ile kullanım özelliği ile evden uzaktayken de rahatlıkla kullanılabilir.

Paketin içinde yer alan Lansinoh NaturalWave™ Biberon Emziği, bebeğin anne memesinde öğrendiği içgüdüsel emme hareketinin devam etmesini teşvik eder.

Lansinoh® Kompakt Tekli Elektrikli Göğüs Pompası ambalaj içeriği; göğüs pompası motoru, pompa seti, 1 adet biberon şişesi, kapama diski, adaptör, 2 adet beyaz valf, 1 adet standart boy göğüs yastığı, 1 adet yavaş akışlı Lansinoh® NaturalWave™ Biberon Emziği

 

Lansinoh Cam Biberon (160ml)

Lansinoh® Biberon & NaturalWave® Biberon Emziği, bebeklerin annelerinden ayrı kalmak durumunda olduklarında sağılmış anne sütüyle beslenmesi ve anneleriyle buluştuklarında emmeye devam edebilmeleri için özel olarak tasarlanmıştır.

Uzayabilen esnek yapısı bebeklerin anne memesinde içgüdüsel olarak uygulamış olduğu “dalgaya benzer” peristaltik emme hareketini uygulamasına olanak tanır ve bu şekilde bebeğin biberondan anne memesine, anne memesinden biberona geçişine olanak sağlanır.

Lansinoh® NaturalWave® Biberon Emziği’nin meme başı şaşkınlığını azalttığı klinik olarak kanıtlanmıştır.*

NaturalWave® Biberon Emziği bebeklerin alışık oldukları beslenme deneyimini devam ettirebilmeleri için tasarlanmıştır. Bebekler doğal emme stillerini NaturalWave® emzik üzerinde uygulayabilir ve kurulmuş emzirme düzenini devam ettirebilirler.

NaturalWave® Biberon Emziği doğal ağız ve çene gelişimini destekler.

BPA ve BPS içermez.

Biberon emziğinin ucu; bebeğin süt akışını kontrol edebilmesini sağlar.

Dikey şeritler; biberon emziğinin yapısını güçlendirir ve daralmaları önler.

Ekstra yumuşak, esnek silikon; bebeğin damağına adapte olur ve dalgaya benzer dil hareketini emzik üzerinde uygulamasını destekler.

Antikolik hava giriş sistemi; kolik sancısının potansiyel sebebi olan hava yutmayı azaltır.

Geniş ve kalın dokulu taban; kolay kavramayı destekler.

Tüm Lansinoh göğüs pompaları ile uyumludur. Göğüs pompası ile süt sağarken doğrudan biberon içine sağım yapılabilir.

 

Lansinoh Blue Lock Göğüs Pedi 60'Lı

Lansinoh® Blue Lock ™ Göğüs Pedi, rahat ve üstün emici sızıntı koruması ile emziren annelerin konforu için yeniden tasarlanmıştır. Blue Lock ™ göğüs pedleri rahat, ultra emicidir ve tüm göğüs boyutlarına uyum sağlar. Emziren annelerin gece veya gündüz kuru kalmasını sağlar.

Blue Lock ™ Teknolojisi sütü hızla emerek, pedin kendi ağırlığının 20 katı kadar sıvıyı tutabilmesini sağlar. Gün boyu kuruluk hissinizin devam etmesi için yardımcı olur.

Sızdırmaz dış yüzey, giysilerinizin kuru kalmasını sağlar. Dışarıdan belli olmayan, ince ve doğal yapısı ile tüm göğüs ölçülerine uyumludur.

Çift kaydırmaz bant pedin sabit kalmasını sağlar.

Ekstra yumuşak ve nefes alabilen yüzeyi ile hassas ciltler için de uyumludur.

Hijyenik kullanım için tek tek paketlenmiştir. Çantada da rahatça taşınabilir.

 

Lansinoh Süt Saklama Poşeti 25 Adet

Lansinoh® önceden sterilize edilmiş Anne Sütü Saklama Poşetleri, anne sütünü buzdolabında veya derin dondurucuda kolay ve güvenle saklamanızı sağlar.

Lansinoh® Anne Sütü Saklama Poşetleri, anne sütünü daha uzun süre ve güvenle saklamak için özel olarak tasarlanmıştır. Sütün içine hava girmesini, dökülmeyi ve sızıntıyı önleyen çift kilit sistemine sahiptir ve önceden steril edilmiştir.

Anne sütü saklamaya uygun BPA ve BPS içermeyen polietilenden üretilmiştir.

Doğrudan süt saklama poşetleri içine sağım yapılabilir. Tüm Lansinoh® göğüs pompaları ile uyumludur. Bu özelliği ile zamandan tasarruf sağlayarak kullanımı kolaylaştırır.

Güvenli açma bandı poşeti ilk sizin açtığınızı gösterir. Emniyetli çift kilit sistemi sızıntıyı engeller.

Destekli tabanı ile dik durabilir ya da az yer kaplaması için yatay olarak dondurulabilir.

Kolay yazılabilir etiket alanı depolama tarihlerinin takip edilmesini kolaylaştırır. Özel tasarımı biberona aktarımı pratik hale getirir.

 

Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi 40gr

Lansinoh® HPA® Lanolin Göğüs Ucu Kremi, emzirme döneminde hassaslaşan göğüs uçlarını yumuşatmaya ve korumaya yardımcı olur.

HPA® Lanolin kremin kalın dokusu deriyi bir bariyer gibi kaplayarak cildi nemlendirmeye yardımcı olur. Deriyi nemlendiren Lansinoh HPA® Lanolin krem hücrelerin hareketini engelleyen bir kabuk oluşmamasına yardımcı olarak hassas göğüs uçlarını emzirmeye hazırlar.

Sadece HPA® Lanolin içeren göğüs ucu kremidir. HPA® Lanolin Lansinoh’a patentli HPA teknolojisi ile saflaştırılmıştır.

Hiçbir katkı, koruyucu ve kimyasal madde içermez. Katkı maddesi içermeyen meme ucu kremi olmasıyla önemlidir.

HPA® Lanolin, tatsız, kokusuz ve renksizdir. Böylece bebek annesinin kokusunu ve anne sütünün tadını alabilir. Emzirmeden önce silinmesine gerek olmayan meme ucu kremidir.

Doğal ve hipoalerjenik HPA® Lanolin Göğüs Ucu Kremi, İngiliz Alerji Kurumu onaylıdır.

HPA® Lanolin Göğüs Ucu Kremi, DFGE Enerji, Ekoloji ve Ekonomi Enstitüsü iklim nötr sertifikasına sahiptir. Almanya’da bulunan DFGE, sürdürülebilirlik ölçümü ve iklim stratejisinde önde gelen bir enstitüdür. Lansinoh’un tüm iklim nötr ürünleri, DFGE Enerji, Ekoloji ve Ekonomi Enstitüsü tarafından onaylanmış ve sertifikalandırılmıştır. HPA® Lanolin Göğüs Ucu Kreminin iklim nötr bir ürün olması için yaşam döngüsü boyunca ürettiği tüm sera gazı emisyonları ölçülür. İkinci bir adımda, mümkün olan yerlerde emisyon azaltılır. Geri kalan tüm emisyonlar, Kamboçya’da kırsal alanlarda modern su arıtma yöntemlerini kullanarak sera emisyonlarını azaltan sertifikalı bir çevre projesini destekleyerek dengelenir.

Emzirmeye hazırlanmak için hamileliğin 35. haftasından sonra günde 2 kez uygulanabilir. Hassas göğüs uçlarında emzirirken, her emzirmeden sonra veya gerekli görülen sıklıkta tüm göğüs ucu bölgesine uygulanabilir.

Bebe Çeyiz Sarayı'nda yer alan mobilya ürünleri 45 gün, diğer ürünler 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir.
Kategorideki Diğer Ürünler
Son Gezdiğiniz Ürünler