Mavi
Pembe

Wee Baby Disney Akıtmaz Suluk 250ml (6Ay+)

Wee Baby

Ürün Kodu : 035,188

Pazaryeri Fiyatı
228,75 TL
Kazancınız
%30
Satış Fiyatı
159,00 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 1-3 iş günü içerisinde
Ürün stoklarımızda tükenmiştir.

Wee Baby Disney Akıtmaz Suluk 250ml (6Ay+)

 

Özel tasarım emzik ucu sayesinde İçerken damlatma ve akıtma yapmaz.

Silikon emzik ucu, yumuşak tasarımıyla bebeklerin hassas ağız ve damak yapısıyla uyumludur.

Emzikteki hava giriş sistemi, bebeğin beslenirken dışardan hava yutmasına engel olarak, gaz sancısının azalmasına yardımcı olur.

Kıvrımlı kulpları bebekler kolay kavrayabilir, yedek emzikleri mevcuttur. Genel Bilgiler Bebeklerin gelişiminde vitamin ve minerallerin yanında su ihtiyacı da anne sütü ile karşılanmaktadır. Annenin sütünün gelmemesi veya annenin çalışması nedeniyle ek gıdaya geçiş hızlanmaktadır.

Ek gıdayla geçişle beraber bebeğin tükettiği mama ve gıdalara göre su tüketme ihtiyacı da artacaktır. Bu dönemde kullanacağınız bebek sulukları, bebeğinizin su içerken rahat etmesini sağlayacaktır.

Wee Baby Antikolik Akıtmaz Kulplu PP Bardak'lar alıştırma bardağı tercihinizde en ideal seçenek olacaktır. Bardağın özel tasarım silikon emzik ucu ve emzikteki özel kesim ile bebeğin suyu içerken damlatmasını engelleyecektir. Sadece bebek çektiğinde sıvı akacaktır.

Emziğin alt etek kısmındaki hava kanalları ise devamlı akış sağlayarak bebeğin hava yutmasını engelleyerek kolik oluşmasının önüne geçecektir. Tüm bu özelliklerin yanında özel olarak tasarlanan kulplar bebeğinizin tutma ve kavrama yeteneğini geliştirmesine yardımcı olacaktır.

 

Bebe Çeyiz Sarayı'nda yer alan mobilya ürünleri 45 gün, diğer ürünler 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir.
Kategorideki Diğer Ürünler
Son Gezdiğiniz Ürünler