Mamajoo Sterilizasyon Saklama Kutusu (0 Ay+)

Mamajoo

Ürün Kodu : 092,4388

Pazaryeri Fiyatı
113,75 TL
Kazancınız
%41
Satış Fiyatı
67,00 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 1-3 iş günü içerisinde
Ürün stoklarımızda tükenmiştir.

Mamajoo Sterilizasyon Saklama Kutusu (0 Ay+)

 

Mamajoo Sterilizasyon & Saklama Kutusu Kullanım Yaşı: 0+ ay Özellikleri: Tüm mamajoo ürünleri, bebek sağlığı ön planda tutularak ABD ve Avrupa Birliği Standartlarına uygun olarak ISO 9001 2015 belgeli, en son teknoloji kullanılan üretim tesislerimizde BPA ve Fitalat içermeyen yüksek kaliteli hammaddelerden üretilmektedir.

 

Ürün Avantajları

Mamajoo Sterilizasyon & Saklama Kutusu, emzik ve göğüs ucu koruyucuları gibi küçük ürünlerin mikrodalga ile steril edilmesi ve kullanılmadıkları zamanlarda hijyenik olarak saklanması için idealdir.

Mamajoo Sterilizasyon Saklama Kutusu, emzik ve göğüs ucu koruyucularının kullanılmadığı zamanlarda hijyenik olarak saklanması için idealdir.

Saklama kutusu ile mamajoo Emzikler veya göğüs ucu koruyucuları mikrodalgada steril edilebilir. Hem evde, hem seyahatlerde pratik bir kullanım sağlar. 

 

Sterilizasyon Saklama Kutusu Kullanımı

Göğüs ucu koruyucularınızı / emziklerinizi iyice yıkayıp mamajoo Sterilizasyon & Saklama Kutusuna yerleştirin ve 25 ml su ekleyin. Mikrodalganızı 750 - 1000 W a ayarlayıp 3 dakika çalıştırın. Sonrasında bir süre soğumaya bırakıp içindeki suyu döktükten sonra ürünleriniz hijyenik olarak kullanıma hazır olacaktır.

Bebe Çeyiz Sarayı'nda yer alan mobilya ürünleri 45 gün, diğer ürünler 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir.
Kategorideki Diğer Ürünler
Son Gezdiğiniz Ürünler