Avent Ultra Air Gece Emzik 6-18 Ay

Philips Avent

Ürün Kodu : 061,37601

Pazaryeri Fiyatı
361,25 TL
Kazancınız
%20
Satış Fiyatı
289,00 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 1-3 iş günü içerisinde
- +

 Avent Ultra Air Gece Emzik 6-18 Ay

Philips Avent Yalancı Emzik Ultra Air Night Erkek | 6-18 Ay, 2 Adet Gece Emziği Hassas Ciltler İçin Hafif, Nefes Alabilen Emzik Ürün Açıklaması

Bebeğinizi, cildinin nefes almasını sağlayan ve geceleri kolayca bulabileceğiniz bir emzikle yatıştırın. • Ultra air gece, hassas ciltleri yumuşak ve kuru tutmak için ekstra büyük hava deliklerine ve karanlıkta parlayan bir düğmeye sahiptir.  Ekstra büyük hava delikleri bebeğinizin cildini nazikçe havalandırarak yumuşak ve kuru tutar. • Ultra air, maksimum rahatlık için hafif katman ve yuvarlak köşeler ile tasarlanmıştır. • Ultra air'ın karanlıkta parlayan düğmesi sayesinde bebeğinizin emziğini ışıkları açmadan kolayca bulabilirsiniz. • Ultra air emziğin, ipeksi yumuşaklığa sahip emziği de dahil tüm unsurları hafiflik ve rahatlık sunmak için tasarlanmıştır. • Annelere bebeklerinin dokulu silikon emziklerimize nasıl tepki gösterdiğini sorduk ve bebeklerin ortalama %98'inin Philips Avent ultra soft ve ultra air emziklere alıştığını öğrendik.

Damağın, dişlerin ve diş etlerinin doğal şekline uyum sağlayan simetrik emzik ile bebeğinizin ağız gelişimini destekleyin.

Ultra air seyahat kabı sterilizatör olarak kullanılmak üzere iki katına çıkar

kaba bir miktar su ekleyerek mikrodalga fırına yerleştirmeniz yeterlidir. Sonraki kullanım için temiz olacağı konusunda içiniz rahat olsun.

Bebe Çeyiz Sarayı'nda yer alan mobilya ürünleri 45 gün, diğer ürünler 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir.
Kategorideki Diğer Ürünler
Son Gezdiğiniz Ürünler