Pembe
Gri
Mavi

Yatak Kenar Koruyucu Örgü

Sevi Bebe

Ürün Kodu : 012,521

Pazaryeri Fiyatı
1.492,50 TL
Kazancınız
%20
Satış Fiyatı
1.194,00 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 1-3 iş günü içerisinde
Renk Seçiminiz
- +

Örgü kenar koruyucuları özel yatağına sabitleyerek bebeğiniz için güvenli bir uyku alanı oluşturmanıza olanak sağlar.

Oyun matı olarak kullanılırken, oyuncak borusundaki sevimli kartlar bebeğinizin el-göz ve kas koordinasyonunu keşfetmesine ve geliştirmesine yardımcı olur. Bebeğinizin sevdiği oyuncakları kayışlara asarak da kullanabilirsiniz.

Bebek odası için dekoratif bir seçenek olan ürünün örgü kolları ayrılarak bebek yatak kenar koruyucu olarak da kullanılabilir. (uzunluk : 215 cm )

KULLANIM KILAVUZU

1-Bebek yatağı olarak kullanım:

Yatak tabanını düz bir zemine koyunuz. Örgü kenarları yatağın yanına yuva oluşturacak şekilde yerleştiriniz. Tabana sabitlenen kurdeleleri örgü kenarların içinden geçirerek bağlayınız.

2-Oyun matı olarak kullanım:

Örgü kenar koruyucular ile hazırladığımız yatağın üzerinde yarım daire oluşacak şekilde, oyuncak borusunun her iki ucunu örgü kenarların içinden geçirerek sabitleyiniz. Oyuncak borusundaki biritlere bebeğinizin sevdiği oyuncakları asarak, bebeğinizin keyifli vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz.

3- Kenar koruyucu olarak kullanım:

Örgü kenar koruyucuları bebeğinizin karyolasının kenarlarına yerleştiriniz. Bebeğiniz kendi kendine ayağa kalkabilecek aya geldiğinde, ürünün üzerine basıp karyoladan düşmesini önlemek amacı ile ürünü kenar koruyucu olarak kullanmayı bırakınız.

Elde veya makinede düşük sıcaklıkta nazikçe yıkayınız. Ağartıcı kullanmayınız ve kurutma makinesinde kurutmayınız. Yatay bir yüzeye düz yayılarak kurutulabilir.

Bebe Çeyiz Sarayı'nda yer alan mobilya ürünleri 45 gün, diğer ürünler 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir.
Kategorideki Diğer Ürünler
Son Gezdiğiniz Ürünler