Babyjem Kehribar Gökkuşağı Bebek Bilekliği

Babyjem

Ürün Kodu : 068,588

Önceki Fiyat
275,00 TL
Kazancınız
%5
Satış Fiyatı
260,00 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 1-3 iş günü içerisinde
- +

Babyjem Kehribar Gökkuşağı Bebek Bilekliği 

Bebeklerin diş çıkartırken yani salya akıtma (4 -5 ay civarı) döneminde kullanılmaya başlaması önerilmektedir. Çünkü bebek salya akıtmaya başladığı dönemde bebeğinizin hastalanmaması için göğüs bölgesini sürekli kuru tutmak gerekir. Diş çıkarma döneminde bağışıklık da kısmen düştüğü için; kehribarın bağışıklığı güçlendirme özelliği de devreye girdiği ve böylece olası enfeksiyonlara karşı bebeğinizi koruduğu düşünülmektedir. 
Kehribarın en önemli özelliği ‘ağrıları’ yok etmesi olduğu söylenir. Diş, çıkmak için bebeğinizin diş etine baskı yapmaktadır ve bu da ağrıya sebep olmaktadır. Kehribarın oluşan diş ağrısını ve aynı zamanda kulak ağrısını hafifletmesi bilinen bazı fayları arasındadır. Ebeveynlerin ve bebeklerinin değişim yaşadığı 6. ayın katı gıdalara geçiş dönemi olduğunu göz önünde bulundurulursa, ‘diş kaynaklı gıda reddi’ sorununu yaşamamak için annelerin tercih sebebi olabilmektedir.
Gıdasını almaya devam eden bebeğin bünyesi zayıf düşmemiş olur, ve yine ağrısı olmayan ve günlük beslenmesine düzenli devam eden bir bebeğin uyku sorunlarının da azalacağı öngörülmektedir. Bunlara bağlı geceleri ‘ağrı’ veya ‘açlık’ sebepli gece uyanmalarında azalma görülebilir. Ayrıca kehribar statik elektriği de topladığı için çocuğumuzu negatif enerji akışından da korur. Kehribar Bebek Diş Kolyesi’ olarak anılmasının sebebi ise her bir boncuk arasının ‘düğümlü’ olması ve olası kopma ihtimaline karşı ebeveynlerin etrafta düşen tek boncuğu bulmasıyla bebeğin boncuğu ağzına alması/yutması ve olası ‘boğulma’ tehlikesinin de önüne geçilmektedir.

Bebe Çeyiz Sarayı'nda yer alan mobilya ürünleri 45 gün, diğer ürünler 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir.
Kategorideki Diğer Ürünler
Son Gezdiğiniz Ürünler