Pembe
Mavi
Beyaz

Baby Time Tarak Fırça Seti Pembe

Baby Time

Ürün Kodu : 130,189

Pazaryeri Fiyatı
157,50 TL
Kazancınız
%35
Satış Fiyatı
102,00 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 1-3 iş günü içerisinde
Renk Seçiminiz
- +

Baby Time Tarak Fırça Seti Pembe

Tarak-Fırça Seti Açıklama Yeni Doğan Bebeklerde Kullanılır. Bebeğin Hassas Kafa Derisine Masaj Yapar. Yuvarlatılmış Uçlar Bebeğin Cildine Zarar Vermez. Geniş Sapı İle Kolay Tutulur Ve Hafiftir. Saplarında Kullanmış Olduğumuz Çıngıraklar İle Saç Taramayı Eziyet Değil Oyun Haline Getirebilirsiniz. Bebeklerin Bakımında Kullanılan Her Ürün Ayrı Bir Önem Taşımaktadır. Minik Beyler Ve Küçük Hanım Efendilerin Parlak Ve Hassas Saçlarının En Az Onlar Kadar Hassas Taraklarla Taranması Gerekmektedir. Babytime Saç Fırçası Seti Bebeğinizin Hassas Kafa Derisine Masaj Yapar Ve Canlandırır. Yeni Doğan Bebeklerde De Rahatlıkla Kullanılabileceğiniz Setin Yuvarlatılmış Tarak Uçları Bebeğin Cildine Zarar Vermez. Babytime Saç Fırçası Seti, Tasarım Ve Malzeme Açısından Bebeğinizin Saç Dokusuna Zarar Vermeyecek Şekilde Üretilmiştir. Yeni Doğan Bebeklerde Rahatlıkla Kullanabilirsiniz. Bebeğinizin Hassas Kafa Derisine Masaj Yapar Ve Canlandırır. Tarak Küçük Ve Hafiftir. Yuvarlatılmış Uçlar Bebeğin Cildine Zarar Vermez. Çocuğunuzun Sağlık Ve Güvenliği İçin Uyarı! Bu Mamülü Daima Erişkin Gözetiminde Kullanınız. Kullanılmayan Bütün Bileşenleri Çocukların Erişebileceği Yerlerden Uzak Tutunuz.

Kullanım Talimatı: Her Kullanımdan Önce Ürünü Gözle Muayene Ediniz. Hasar Belirtileri Görüldüğünde Kullanmayınız. İlk Kullanımdan Önce Ilık Ve Sabunlu Su İle Temizleyiniz. Gerektiği Zaman Bu İşlemi Tekrarlayınız. Temizledikten Sonra İyi Havalanan Bir Yerde Kurutunuz. Yıpranmaya Neden Olabileceğinden, Doğrudan Güneş Işığı Altında Veya Direkt Isıya Maruz Bırakmayınız. 

Not: Bulaşık Makinesinde Temizlemeye Uygun Değildir. Hassas Bir Ürün Olduğu İçin Sterilizatörde Temizlemeye Uygun Değildir. Bu Ürünü Kaynatmayınız.

 

Bebe Çeyiz Sarayı'nda yer alan mobilya ürünleri 45 gün, diğer ürünler 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir.
Kategorideki Diğer Ürünler
Son Gezdiğiniz Ürünler