Siveno Doğal Köpük Bebek Şampuan (250ml)

Siveno

Ürün Kodu : 008,8896

Pazaryeri Fiyatı
166,88 TL
Kazancınız
%34
Satış Fiyatı
109,50 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 1-3 iş günü içerisinde
Ürün stoklarımızda tükenmiştir.

Siveno Doğal Köpük Bebek Şampuan (250ml)

 

% 100 Doğal Bebek Şampuanı bebek ve çocukların saç ve vücut bakımında kullanılabilir. İçeriğindeki Aynısefa, Yeşil Çay ve Papatya Ekstreleri sayesinde bebeğin saç derisini ve cildini yatıştırır ve nazikçe arındırır. Yumuşak köpük yapısı sayesinde kullanım kolaylığı sağlar, saça rahatça yayılır, kolayca arınır. Gözü yakan ve tahriş eden anyonik yüzey aktif madde ve gözü irite edici kimyasallar ile gözü uyuşturan ek maddeler içermez. Hipoalerjeniktir.

Kullanım Şekli: Bebeğinizin saçına ve vücuduna yeterli miktarda şampuanı uygulayın. Bol su ile durulayın. Köpük formu sayesinde uygulama kolaylığı sağlar.

Ürün İçeriği ve Detayları: Papatya Ekstresi ve Yeşil Çay Ekstresi:

Yatıştırıcı ve rahatlatıcı özelliği vardır. Aynısefa Ekstresi: Cildin yeniden yapılanmasına yardımcı olur. Yeşil Çay Ekstresi:

Antioksidan etkisi sayesinde cildi canlandırır.

Ürün Özellikleri Çevre dostu SIVENO ürünlerimizde, sentetik koku ve boya, petrokimyasal, paraben, SLS ve sentetik köpürtücüler kullanmıyoruz.

Ürünlerimizi doğada çözünebilen ve insan sağlığına zarar vermeyen gıda tipi ambalajlarda saklıyoruz. Ürünlerimizi, hayvanlar üzerinde test etmiyor, ürün geliştirme aşamasında kontrollerimizi hücre kültürü laboratuvarlarımızda yapıyoruz.

Ürünlerimizde kullandığımız hammadelerimizi BioArge laboratuvarlarımızda test ediyor, % 100 doğal formüller geliştirerek doğanın gücünü bilimle birleştiriyoruz.

 

Bebe Çeyiz Sarayı'nda yer alan mobilya ürünleri 45 gün, diğer ürünler 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir.
Kategorideki Diğer Ürünler
Son Gezdiğiniz Ürünler