Chicco Baby Moments Talk Pudra 150 Gr

Chicco

Ürün Kodu : 075,10397

Pazaryeri Fiyatı
349,90 TL
Kazancınız
%27
Satış Fiyatı
255,00 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 1-3 iş günü içerisinde
- +

 Chicco Baby Moments Talk Pudra 150 Gr

 

Özellikleri

Klinik olarak gerekli testlere tabi tutulan Chicco Baby Moments Talk Pudrası, bebekleri ihtiyaç duyduğu cilt bakımını güvenilir şekilde gerçekleştirir. Sahip olduğu özellikler ile ideal kullanım sağlayan ürünün en önemli özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Hipoalerjenik özelliği sayesinde bebek cildinde beklenmedik reaksiyonlar oluşturmaz.
  • Hoş kokusu ile gün boyunca bebeğin güzel kokmasını sağlar.
  • Bebeklerin hassas cilt yapısına uygun olarak koruyucu ve besleyici özellik gösterir.

Bebek bezi kullanımı özellikle ilk yıllarda tüm bebekler için gereklidir. Bezin cilt ile temas ettiği bölgelerde terleme ve sürtünme durumlarının görülmesi son derece doğaldır. Bebek bezinin temas ettiği kasık ve bacak bölgelerinde kızarıklık ile başlayan ve sonrasında pişik olarak isimlendirilen cilt sorunları görülebilir. Önemli düzeyde konfor kaybına yol açan pişik sorunu bebeklerin gün içinde huzursuz olmasına sebep olabilir. Ayrıca ilerleyen dönemlerde pişik oluşumuna bağlı olarak ilgili bölgelerde iltihap durumu da görülebilir. Tüm bu sorunları başlamadan önlemek için Chicco Baby Moments Talk Pudrası kullanılabilir. Bebek bezinin temas ettiği bölgelere uygulanan pudra bu bölgedeki terin emilmesini sağlar ve cildi besler.

Chicco Baby Moments Talk Pudrası Kullanımı

Chicco talk pudrası için ideal kullanım önerilerini takip etmek verimli bir kullanım deneyimi için önemlidir. Özellikle bez bölgesinde görülen terlemeye bağlı sorunları azaltmak için her bez değişiminde pudra uygulaması yapılabilir. Uygulama sıklığı gün içinde bez değişim sıklığına da bağlıdır. Gün içinde çok sık bez değişimi yapılan durumlarda pudranın uygulama sıklığı azaltılabilir. Buna ek olarak bebek pudrası sadece bez ile temas eden bölgelere uygulanmaz. Bebeklerin koltuk altı ve eklem bölgelerinde de hem terlemeye hem de sürtünmeye bağlı olarak kızarıklık problemleri oluşabilir. Bu sorunların varlığında bebeğin canının yanması ve kaşıntı durumun oluşması muhtemeldir. Bu nedenle gün içinde düzenli olarak ilgili bölgelere Chicco Baby Moments Talk Pudrası uygulaması yapılabilir. Cildin yumuşak bir yapı kazanmasını sağlayan ürün, pek çok cilt sorununu oluşmadan önce önler. Chicco Baby Moments Talk Pudrası 150 Gr boyutu ile tüm bebekler için uzun süreli bir kullanım sağlar. Böylece hem etkili hem de bütçe dostu bir ürün olarak değerlendirilebilir. Siz de bebeğinizin bakımı için Chicco Baby Moments Talk Pudrası 150 Gr ürününe avantajlı fiyat seçenekleriyle sahip olma fırsatını kaçırmayın!

 

Bebe Çeyiz Sarayı'nda yer alan mobilya ürünleri 45 gün, diğer ürünler 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir.
Kategorideki Diğer Ürünler
Son Gezdiğiniz Ürünler