Pembe
Mavi

Baby Time Hediye Seti 

Baby Time

Ürün Kodu : 130,512

Pazaryeri Fiyatı
259,38 TL
Kazancınız
%20
Satış Fiyatı
207,50 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 1-3 iş günü içerisinde
Renk Seçiminiz
- +

Baby Time Hediye Seti 

 

BabyTime ürünlerinde bebek sağlığı ön planda tutularak T.C Sağlık Bakanlığı, T.C Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı izinlerini tamamlayıp İSO 9001 standartlarına uygun, yüksek kalite de BPA içermeyen hammadde kullanılarak üretilmektedir.

BabyTime 5’li Set yeni doğan bebekler için düşünülmüş ve içerisinde ki bütün ürünler bu düşünceye uygun bir şekilde yerleştirilmiştir.BabyTime 5’li Set zengin ambalajı tasarımı ile ilgi çeker ve çok amaçlı olarak üretilmiştir. Üzerinde bulunan isim bölümü sayesinde yeni doğuran kişilere hediye olarak da kullanılabilir.BabyTime 5’li Set içerisinde ortodondik (Damaklı) ve Kiraz uçlu olarak 2 tür emzik bulunur. Bebeğiniz ağız yapısına ihtiyacı olduğu emziği bulacak ve kullanacaktır.

BabyTime 5’li Set içerisinde ki bütün ürünler bebek cildine zarar vermesini önlemek amacı ile pürüzsüz üretilmektedir. Kaliteli şeffaf, kokusuz ve tatsız silikondan üretilir.

BabyTime ürün grupları BPA (Bisfenol-A) içermez.BabyTime Biberon ve Damla Akıtmaz Kulpları tasarlanırken kulp tasarımı özenle hazırlanmıştır. Kulp tutacak yerlerinde bulunan girintiler sayesinde çocuğunuzun kavrama yeteneğini geliştirir, Biberonun bebeğin elinden düşmesini engeller ve biberon da sıcak besin var iken kulpdan tutarak elini yakmasını ve bebeğinize zarar vermesini önler.

BabyTime 5li Set içerisinde ki biberonlar anti kolik (Gaz önleyici) sistemi ile bebeğin gaz oluşumunu engelleyerek rahat ve keyifli bir içim sağlar.BabyTime 5’li Set içerisinde ki biberon çantalarda taşınabilmesi için tasarlanmıştır. Sızdırmaz halkası ile kullanıldığında sızıntı gerçekleşmez.BabyTime ürünleri mükemmel tasarımı sayesinde Biberon Silikon Başlıkları anne göğsüne göre tasarlanmış olup buna göre üretilmiştir. Bu nedenle çocuğunuz beslenirken anne göğsünden beslenircesine beslenip rahatsız olmayacaktır.

BabyTime 5’li Set içerisinde ki ürünler baskıları sayesinde çocuğunuzu eğlendirir ve ilgi çekici baskılar sayesinde çocuğun biberondan besin almasını, emzikle oyalanmasını kolaylaştırır.BabyTime 5’li Set içerisinde ki Damla Akıtmaz Bardağı, tasarımı sayesinde çok kullanışlıdır. Bebek silikondan besini çekmeye başladığında besin gelir fakat çekme işlemini bıraktığında bardak akıtma yapmaz ve tehlike veya yere dökülme imkansız hale gelir.

BabyTime 5’li Set içerisinde ki Damla Akıtmaz Bardağı, çantalarda taşınabilmesi için tasarlanmıştır. Kapağın şık tasarımı ve kapakta ki kanallar sayesinde kapak açılmaz ve çantanıza dökülmez.

BabyTime 5’li Set içerisinde ki Mini Alıştırma Bardağı 2 Fonksiyon olarak tasarlanmış olup. Seyahatlerde rahat kullanım olarak fayda sağlayacaktır. İsterseniz suluk başlığı ile kullanabileceğiniz isterseniz biberon başlığı ile kullana bileceğiniz çok kullanışlı üründür.

BabyTime 5’li Set içerisinde ki ‘’BT199 EMZİK+EMZİK ASKISI+EMZİK SAKLAMA KABI’’ markamıza özel bir üründür, markamız harici satışı yasaktır. Ürün tasarlanırken birçok işlev yapabilecek şekilde tasarlanmıştır. Ürünün paketini açmanız ile ürün size hazır bir şekilde sunulmuş olur. Clips bölümünü bebeğinizin elbisesine kilitlemeniz ile ürün kullanıma hazır olacaktır. Bebeğiniz ağzından emziği düşürse dahi kilitli emzik askısı sayesinde emzik yere düşüp kirlenmeyecektir. Bebeğiniz emziği kullanma ihtiyacını giderdikten sonra silikon kısmını emzik saklama kabına geçirin ve bir dahaki ihtiyaca kadar çantanızda taşıyın emzik saklama kabı sayesinde yıkamaya gerek duymadan bebeğinizin ihtiyacını giderebilirsiniz

BabyTime 5’li Set içerisinde ki ürünleri ilk kullanımdan önce 5 dakika sterilize etmek amaçlı suda kaynatınız.

 

Bebe Çeyiz Sarayı'nda yer alan mobilya ürünleri 45 gün, diğer ürünler 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir.
Son Gezdiğiniz Ürünler